Monday, March 9, 2020

Spices @ Furama Bukit Bintang Selera Kampung Ramadhan Buffet 2020

Assalamualaikum & hi!
Just wanna share, my experience, FOODIE experience, at Furama Selera Kampung Ramadhan Buffet preview last week.

Yelah, it is one month plus away from Ramadhan. So if u plan to take your family out for breakfasting, at the hotel especially, u should start doing the survey now, for the best price!!! Doesnt it? Early birds get the wormsss! 




Local Dishes 

Browsing thru the menu, I can see  the buffet highlight authentic Malay Dishes. There are choices of white rice and Nasi Hujan Panas, ulam, sambal & kerabu; Malay lauks like Sambal Udang Petai, Ayam kuah Percik, Kambing Tumis Hitam Ala Mamak, Ikan Singgang etc.

Furthermore, there's also must-have-during-breakfasting, which is Bubur Lambuk, side by side with lemang, rendang, soto & Sup Ekor!!!

There're also varieties of fruits as appertizer (Muslim take fruits as starter ya, it a sunnah!)... 



The Salads...
Kerabu, ulam & sambal.

Ayam Kuah Percik

Other Tempting Malay Dishes

Sambal Udang Petai





I cannot, tengok ulam banyak2, mesti i capai, and haruslah dipadankan dengan setengah senduk nasi ! Uish setengah ke tu... or gambar je yg setengah senduk?! entahlah....

Western Corner

Besides local dishes, there are also choices of western food as well.
So I'll pick some dishes from this section for Rifqi. He always loves mushroom soup & buttered veges.

We also took some hot-from-the-wok pasta for Rifqi. We choose aglio olio that nigt...

Buttered Veges

Buttered Corn

Mashed Potato... (Which sure use butter too)... 



My lil one with his favourite mushroom soup...

Baju habis kotor dah!

"Langsung Dari Pemanggang" Section

Well, my husband loves this section the most!
He always just dissapear from the table, and out to look for his Kambing Bakar.
 And we are so satisfied with the grilled dishes here. 
There're so many choices, from lamb, chicken, beef, and so many selections of seafood! 

I love their pari bakar & udang bakar so so much!

There're also chicken and beef sate as well! 
Well, Rifqi and my husband loves sate... =.=

Gambar dengan abang2 chef sat... elok2 naaa... boleh masuk hero remaja ni dik...

They do the grilling by the pool tau!

Love the pari!!!





My kinda "Langsung dari Pemanggang" platter...

Assorted Desserts

And finally, desserts section! 
Believe it or not, i took my desserts first instead of the others.
Loaded with choices, and i just dont know which one to pick.

There're Malay desserts such as Kuih Talam, Kuih Kasui, Bingka Ubi, Talam Sagu, Lompat Tikam, Bubur Kacang Hijau etc.

While there also plenty of cakes, puddings, creme brule, and macam2 lagi desserts english & french, tergeliat2 lidah kang nak sebut...

I love the choc lava cake so so much! The cupcakes too! 









So basically guys, u should book your slot now, tau...
 Because... There is early bird promo!!!

1. RM68nett/pax (Purchase before 30 April 2020)
2. RM98nett/pax (Adult's normal price)
3. RM55nett/pax (Senior citizens above 55 years old)
4. RM45nett/pax (Children 4-12 years old)

Spices @ Furama is located on Level 3 next to the swimming pool and outdoor poolside seating is available upon request for those who love the serene evening ambience.

For reservation, just call 03-2788 8983.




14 comments:

cc kak fas said...

Belum pernah makan kat sini tapi menu nampak menarik sebab ada kuih kuih tradional
macam kuih talam etc dan maskan ikan pari dan ikan bakar semua tu fav sis. Nak cuba la nanti jika ada peluang.

adianiez AIDA said...

wow. those kuali tu, jadik persembahan yg menarik letak makanan.
kreatif.
aida ni boleh tgk aje la buffet ramadhan ni.
mr.husband x brape nak berbuka di luar time ramadhan.
dok kejo kan time nak terawikh kan. hmmmm kami buffet di rumah jer la :) hi hi hi...

Fadima Mooneira said...

Wow!!!!!! Berselera I tengok lauk2 kampung nie. Thank you for Informing us about this package ya,

cindyrina said...

Kampung style food memang sedap. I would like to check this out during this ramadhan.

Fadzi Razak said...

Food selection dia nampak sedap sedap belaka. Nak nak lagi lauk pauk dia tu. Yang penting ada sate ok :D :D

Bella Jamal said...

Bella jarang berbuka kat lua grand2 macam ni. Dalam sebulan puasa tu may be adalah 2 kali plan dgn kawan2. tgk macam mana thun ni, mungkin boleh cuba di sini pula.

Rawlins GLAM said...

It is very advisable to buy early birds promotion as you will save a lot if you are buying in bulk for the family and friends.
Those menu - I cannot stop eating la if I was there.

Mimie said...

Sesekali berbuka puasa dengan menu selera kamphng memang sedap tau. Confirm bertambah makan tak pandnag kiri kanan dah sebab keunikna rasa yang ada pada menu selera kampung kan

Sis Lin said...

Kira di tengah banadar juga ni kannn...tengok harga sangat boleh beno makannya, menu pun banyak siap ada sambal petai wooo...kalau ada rezeki boleh cuba sini nanti..

Veronica C said...

Thank you for sharing! The food looks yummy and I cannot say NO!
Although tak makan pedas pedas.. tapi ni.... ehhhh sedap la tengok macam ni...

RAIHANAH AHMAD said...

thanks for sharing! menarik semuanya dengan harga yang sangat berbaloi

Wai Yee aka Rane said...

oh nice. Furama Selera Kampung Ramadhan Buffet ini look good. many choices and delicious too ya

De Alif said...

Thanks for sharing ... Nampak yummylicious makanan tu semua... Presentation pun boleh tahan menarik... Kena cuba cari masa time Ramadhan nanti... Maklumla, saya ni PJJ... time rotation dapat balik rumah pun dah kira bersyukur sangat... nevertheless, will try to find time to check this place out... hehehehe...

Hanny Abdullh said...

Bila time puasa nilah kita dapat menikmati hidangan sedap2 serta jarang boleh dapat bila bukan puasa..lagi satu..boleh dpt harga murah kalau beli awal..tu yg sis suka tu..:)