Thursday, June 23, 2022

Cintai Kucate Cintai Dirimu

 KUCATE HARGAI 10 RAKAN KONGSI DENGAN RANTAIAN KASIH 999 GOLD WAFER COIN


Dalam menceburi bidang perniagaan, yang diperlukan adalah semangat dan sikap tidak berputus asa.


Membuka peluang meningkatkan ekonomi secara perseorangan mahupun berkumpulan, jenama KUCATÉ yang baru ditubuhkan namun menjadi salah satu bisnes paling pantas berkembang ada sesuatu yang ingin dihadiahkan kepada para rakan kongsi mereka.Lantaran itu, sebuah majlis yang digelar Gold Rally Winner Celebration dilaksanakan dengan bertujuan untuk meraikan Business Partner KUCATÉ.


Objektif majlis ini adalah untuk menyampaikan ganjaran kepada top 10 Business Partner KUCATÉ yang telah berjaya mencapai target untuk menangi cabaran Rally For Gold.KUCATÉ yang merupakan minuman teh herba dengan pelbagai perisa enak dari ‘Keluarga Neelofa’ juga bakal memberi ganjaran kepada 10 Business Partner KUCATÉ dengan pencapaian personal sales paling banyak. Mereka dihadiahkan Rantaian Kasih 999 Gold Wafer Coin dari Habib Jewels dengan kadar berat emas yang berbeza.“Saya amat berbangga dengan pencapaian Business Partner KUCATÉ yang telah menyahut cabaran Rally For Gold yang berjalan sepanjang bulan Mei yang lepas.

Majlis yang istimewa ini adalah cara saya untuk meraikan pencapaian mereka dan juga menaikkan lagi semangat serta memberi inspirasi kepada business partner yang lain untuk turut berjaya,” ujar Datin Noor Kartini.
KUCATÉ membuka peluang kepada orang awam terutama sekali suri rumah untuk memperoleh pendapatan tetap dengan menyertai KUCATÉ sebagai Business Partner. KUCATÉ menawarkan perniagaan tanpa modal, tanpa urus stok, mendapat bimbingan untuk berniaga dan pelbagai kelebihan lain.

Ramai Business Partner KUCATÉ telah berjaya meningkatkan taraf kewangan mereka selepas mereka menyertai KUCATÉ.Ada yang mampu menukar kereta lama kepada kereta yang lebih selesa. Ada yang mampu membawa ibu dan ayah menunaikan umrah menggunakan duit jualan KUCATÉ sepenuhnya.


4 comments:

Ezna said...

Lawa la Mak Neelofa ni. Masih anggun. Kakak Nabeela tu pun lawa. Ada brand Kucate ye?. Baru first time dengar jugak ni.

Tiara Sapphire said...

Xpernah dgr brand ni tapi tahu la family neelofa ni memang rajin buat bisnes. Siapa yg suka minum teh herba tu boleh try produk ni.

Jia Shin Lee said...

I'm a big fan of kucate, been drinking their tea for quite sometime now and i really love their products.

AyuArjuna BiGoshh said...

terbaik kucate..
memberi lebih org mendapatkan pendapatan sampingan. lps tu berikan rewards lagi mmg terbaik