Sunday, August 1, 2010

Hell-ooo cyberjaya!

bye2 home sweet home, hello cyberjaya!

After chilling at home for a week, relaxing for few days, puasa beberapa hari dgn berbuka best, turn on aircond and switch it off whenever i'm hot or cold, online terbaik tanpa wire, makan durian sampai habis semua pokok x berbuah(eh, xder lar yg ni main2 jer =p), siapkan satu assignment satu malam(sebab awal2 x buat)... Finally, i have to come back to life(mcm tragis jer bunyi kan!)...

Welcome back, welcome back!!!

2 comments:

shahezza said...

ayat u memang nak tragis je fifah oii. hahaha

Afifah said...

hahaha! sesuai dgn concept lagu yg i putarkan buat masa ni... hahahahaha! =p