Saturday, July 17, 2010

Putrajaya Floria 2010

It Saturday, definitely akan, bangun "sedikit" lambat, mandi "sedikit" lewat, dan breakfast hilang terus, brunch juga tidak berkesempatan, lunch jer! =p Dan maka, i was thinking to had lunch dekat either SK or Putrajaya, but end up we went to Bangi! Dengan perut yang kosong dan sangat2 bernafsu untuk makan, nak cari kedai makan pun da malas, so pergi tempat yg pernah pergi n makan kedai sebelah dia! It a Beriyani's shop! Jim's Baryani (kotz)... Not bad sahaja! But untuk orang yg sedang kebuluran seperti kami, mesti lar licin pinggan ;)

Lunch!

Then after lunch, nak balik lar! But i ni jenis yg unexpected! Dont judge me, dont guess me, dont try to figure out what i'm thinking (ceh poyo jer! padahal, senang jer nak teka apa yg saya fikir =p)

So, i drove my car, terus ke Floria Putrajaya! Then we chilling there for the evening... Nak tau how unexpected i am x? Budak2 geng saya ni sorang pun not even bring a handbag, ingat sekejap...


So di floria, macam fairytales!!! I love love love love love the place!!! Seriously juz like a fairytale!!! Like we're entering fantasy world!!! ;) With those flowers, green grasses, lake, nice weather! X macam putrajaya da okies!
macam dayang2 istana, kata tika...

poco-poco =p

Activity di situ, jalan2, tengok bunga, poco-poco sekejap, ber-padle boat, photoshooting is a must, shopping makanan dekat bazar...

Paddle-boat

nk gambar korang masuk sini kan!!! ni i masukkan!

Then we go back!!! =)

2 comments:

4613 said...

gile best..every week pegi jalan2...
mane eh kdai beriyani tu?
boleh bg petunjuk skit?

Afifah said...

Oh, xder lar best pun... balik2 pergi tmpt yg sama...

btw, kedai beriyani tu, dekat alamanda ada 1, baru perasan haritu...