Friday, July 10, 2009

SRM Cyberjaya Ice Breaking

Last night, my friends and i (well,we r like somekind of package sometimes...haha),we went to SRM ice-breaking... Biasalar, tira,nadia,zaris,tika,but tika balik awal...huh...

Ok so,since i'm in this mmu cyberjaya campus...dah pergi lar juga some ice-breaking... But this one is the best juga lar, quite fun, coz not that boring, d food is good, n d activities best lar juga... hmm... games?guess d movies lar,sports,simpulan bahasa... har,tira dia punya durian runtuh, dia tunjuk durian tu, haiz, x mcm langsung, nasib lar, ader kawan yg undertanding... ahahahaha... yg teka pun satu juga, yg zaris act pula, d ans is pekak badak, ader ker patut jawab 'tahi telinga' lar... hisy...aper2 lar... ahaha...

time main2 guess tu, kena kumpul belon air, then after that, dah penat2 kumpul kan,main baling2 belon air tu lar pula, to spice things up, tambah dgn tepung... Main puteri lilin, kena jaga one girl from each group supaya x basah langsung... N untuk guardians semua itu, siapa yg kena, mcm cekodok kotz... hehe... Btw, lastly, our team won... Jgn jelous... and i'm the puteri lilin of the night! ehehe
So,overall, great times...! =)

Winning group okie...

Where r we...?

zoom sikit...(nmpk kan tira,zaris,nadia n ME)...hihi...kepala ader tepung...

No comments: