Monday, February 18, 2013

Mia Sara Nasuha


Was walking with ijat at this place...
And glance through this kid... i didnt noticed it but he said 

"tu bukan mia sara ke?"
"yeke awk ni? mana2 tak perasan lah! biarlah"




Then ter lalu situ for the 2nd time... i asked...
"siapa nama adik?" 
"Mia..."
"eh2 betul la awak, ni mia sara... Mia tak berlakon ke harini?" 
"Baru habis berlakon lah ni"
"Berlakon dengan siapa tadi?"
"hmm, dengan... dengan... tak tau lah siapa nama pelakon tu..."

She's cute!!!!!!!! 
Lepas tu tanya dia darjah berapa lah sekolah mana lah, she's really friendly... 
Lastly dia salam, cium tangan, dia suruh adik dia salam jugak, aww comel sangat!
And her mom pun friendly!

I'm sure mia will be a pretty, cute and GREAT actress one day, 
even if she's not gonna be an actress,
i'll always remember she was a cute lil girl
i'm her fan now! :p






4 comments:

Mohammad Izzat said...

wow,new celebrity...
sign please...:)

ay tradingco said...


Great, great post! It’s something I have never thought about, really, but it makes a whole lot of sense. Thanks for sharing
Earthmoving Parts

A Girl Like You said...

@izzat : Amboi2, dah ada google account nmpk! ;) peminat setia eh? trima kasih :p

AI DA said...

So dia sekolah mana?