Monday, November 26, 2012

Taman Pertanian Bukit Cahaya Seri Alam

Since last weekend, our plan to go to JB for nadiah sisters' wedding were cancel, so he brought me here atau nama barunya Taman Botani Negara Shah Alam!
Awww, sweet, get in touch with nature gitu... 

Lama sangat tak datang sini, haruslah!!! kali terakhir was, ages ago!!! umur pun baru enam tahun jagung masa tu,  datang dengan family, sekarang, dah pandai tanam jagung dah~ 

Actually it quite fun doing cheap and outdoor activities like this! Fun sangat, since i pun orang yang suka la juga outdoors ni! Dekat sini ada macammmm2! ;p Ada Taman Herba lah, Taman Haiwan lah, Taman Buah-buahan Tropika la, oh lala tropika sangat!

Tapi tak pergi semua pun, cuma pergi Taman Haiwan & Taman Iklim Sederhana 4 Musim je, and since sekarang ni November, so rumah 4 musim tersebut mengeluarkan salji (yg sebenarnye takde pun) & suhu yang sejuk... :p


Winter Sonata sangat~




 i pulak baru lepas makan ubat batuk & start laloq, tapi masuk tempat sejuk terus mati virus2 ngantuk! 

So, i am so so sooo gonna come back here! For more outdoors! 
And i am really excited about the skytrex & paintball there! 

I was thinking to drag my friends, or anyone who interested in outdoors here, boleh la Skytrex together
I really want to test myself on the flying fox coz the last time i did flying fox was during school time, lamanyaaa dulu~








2 comments:

shazleena fadzlyin said...

so sweet~
http://diarycailin@blogspot.com

A Girl Like You said...

thanks! And thanks for droppin' by! ;)