Tuesday, October 16, 2012

#Review Aku Terima Nikahnya




This movie i rate it, 4 stars...
It really not that bad, berjaya meruntun air mata...
Plot pun tersusun takde lah berterabur sangat~
The story about love, kesetiaan, kesabaran and betul2 menyentuh hati...
Mesti lah menyentuh hati, two people in love, loving each other so deeply but, besar betul ujian yang datang bila orang yang sangat sayangkan kita dont even remember us...
Just imagine if it happen to u... 




Some of the scenes are quite romantic... 
Boleh bikin ramai orang tak sabar nak kahwin kot... :p






Plus point, semua baju2, Nora Danish's blouses and dresses are so beautiful! Semua baju dia cantik2 ye uoolls! 


And Nora Danish and Adi Putra look so real~ Ow ooooo.... :p


So, for me, tak rugi tengok cerita ni :)


p/s : Watching it with my boyfriend,awal2 dah suruh die stapler sikit mulut dia takut dia merosakkan mood movie ni :p But it really romantic, expecially watching it with ur love one... bagi die faham sikit! ;p











6 comments:

Anonymous said...

nape ea dgn bf tu...??
misti hensemkan orangnya...

miss fluffy said...

belum sempat nk tgk lagi..sob sobb..

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

i pun dah tengok...i nanges masa diorang nak cerai... :'(

A Girl Like You said...

Anonymous : Hmm, xhandsome pun... annoying je~

A Girl Like You said...

Miss Fluffy : should go watch it! Nice movieee actually! ;)

Pari2 trbg tinggi : Yeah! Byk scene yg sedih, paling2 kalau die kenang sweet moments die...

hnahdy said...

posnya dah sampai. tapi belum ambil. apa la isinya ye..hehe hari selasa baru bleh ambil