Saturday, September 1, 2012

SRM Potluck Raya 2012

Tengok gambar dulu :)

Bad & Syafiq :) kemain segak! :p

With Zou mia! Cantik, tapi maaf, dah berpunya!



SRM nians (malas nak type nama sorang2)

Ni pun sama malas nak type! yg penting, ni penyelit2 gambar~ duh~ 

Haaa, yang ijat pakai tu, tu baju melayu johor, teluk belanga :) 
I'm wearing baju kurund moden & tudung aalia ;)


So sweet la beli2 baju johor pulak! 

Okie! This is my favourite art impasto model, Fatin Farhana! :)

Ni gambar yang i curi dari facebook... Nasrul & little hana, anak kepada lecturer kesayangan kami! :)

Last monday (haaa lama doh!), went to this SRM Potluck Raya... Gitulah namanya kot!

But before that, ada sorang mamat ni dia jemput i dekat rumah, hehehe, tau2 lah siapa, lepas tu kan kan kan, lepas tu kene paksa makan dulu dengan mama, dah la dia serba salah nak makan, sebab nak pergi makan ni lagi, saje je test! haha! N lepas tu kannn, ok tak nak la cerita lagi hahahahaha!

Okay, SRM potluck raya is one of our (our? hmmm, rindu), is one of SRM annual event... :)
So, main activity here is, makan lahhh, sebab nama event ni potluck kan, nampak tak perkataan "pot" tu? kene mengena dgn makanan kan! Hehe memandai je!

Kalau dulu2 zaman muda2 dulu, sibuk la bergambar sana sini, ni, dah tua dah pun, dah final year kan, so i back off sket, tak pandang camera pun, tangkap sekadar untuk kenangan bersama je... lagipun budak2 muda2 ni, mak dah confuse dah ni sape ni sape entah! i jarang jumpa mereka, plus, i rabun =.= Takpe la, korang redha je k!

Erol, Marul, Ali (maybe jugak sebab tengok muka diaorg ni i tak lalu nak makan :p, okay gurau!)

Haaa, selera!

Ni one happy family :) 
Lin, pijie & seorang budak :p

Potluck Raya 2012 ni, macam2 makanan ada! Ada roti jala, spaghetti, ketupat rendang, sate, dominos pizza, KFC, cupcakes, cheese tart etc! Just like heaven untuk beberapa jam! Tapi i makan sikit2 je, ayu2 gitu, entah la, entah sindrom baru apa entah, i whispered to izzat "saya tak boleh makan depan ramai2 orang la sekarang"... Pulak dah! Tapi bila i rasa macam dah tak ada orang, i pun start ambil pinggan semula! ;)

Thanks la for the night SRM-nians, new & old, apa yang penting? kerjasama! :)
Selamat hari raya!!! :D









2 comments:

Art Impasto said...

hahaha...
malu2 plak nk ngaku kuat makan...;)

A Girl Like You said...

Hamboi2, sejak ada blog ni~~~ kemain ligat!