Thursday, June 14, 2012

SRM Appreciation Dinner 2012

SRM Appreciation Dinner 2012

Appertizer ~ Main course ~ Dessert

Annual dinner ni memang akan diadakan setiap tahun, bertujuan memberi penghargaan kepada yang telah bertungkus lumus sepanjang tahun berkenaan, yang buat tiga event, atau enam puluh event, yang jadi setiausaha balik2 buat kopi (eh, buat surat etc.), yang menjaga bahagian sponsorship calling2 menteri hari2, yang selalu terkejar2 mencari bas bila nak jalan jauh, tak lupa jugak kepada yang setia menjadi cameraman amik gambar orang je memanjang sampai gambar sendiri tarak, what a sacrifice, i wont do that, so u r great!

Makan time with Izzat, Amir, Sulina



The organizer memang creative, see what they did, dah macam art attack!

Yang paling penting, paling penat, paling lelah, paling berusaha sudah tentu lah yang paling besar pangkatnya, paling berat tanggungjawab nye, paling tak cukup tidur, paling sering merisaukan anak2 buahnya iaitu barisan peneraju tertinggi iaitu presiden & kesemua vice presidents. The best...

Family photo, katanya sape tah tapi i dengar2!
(dengar kata semua tak single & tak handsome, sorry jatuhkan saham korang)


Macam sesame street~

With the vintage girls! ikut tema kata mereka! ;)

Tak tau nak buat caption ape dah... so gambar2 lepas ni no captions k! :p



So tahun ni, bertempat di Tam's Place Damansara Perdana, there was a simple dinner, i hope it meaningful to them, sebab, when the photos been uploaded in the facebook, only one thing crossed my mind
"Dah lama dah zaman aku berlalu..."

Ni dengan anak2 ikan, eh bukan, dengan adik2... amir, ajim, aidel (nama pun dah sweet)

This is my favourite photo! *amir, ezry,ajim, aidel*


Good luck new srm!

p/s : Zaman kami... 2011, 2010 (click)



3 comments:

masyiFadz said...

follow sini yer

NUR SABRINA FIRZANAH said...

kreatifnya :)

A Girl Like You said...

Fadz : Thanks :)

Sabrina : Yes, memang creative diaorg ni! ;) sukaaa!