Thursday, April 26, 2012

USS Pre Post

*kecoh betul la perempuan ni, nak pre post pre post plak!* :p

Ok, assalamualaikum, hi! nak pre post pasal Trip ke selatan ni :p Nak post pasal USS ni panjang and banyak gambar!!! So this is a pre post, hee~~~

Tomorrow, i will wrap d USS entry, yang akan dipenuhi dengan keratan2 gambar yang banyak sangat! Ke USS, kami pergi berempat, izzat aiman nadiah & me!

Thank u so much nadiah & farid atas tajaan tempat tinggal! :)
Nak cerita pasal bajet? xreti lah, sebab i ade sponsor besar! i'm still daddy's little girl, perhaps ;p

Two... (depan transformers tu pun nak berdebat lagi?! ish tak faham betul!!! buruk muka hahaha!)

We make it four, wayyy awesome! ;)

Kacang pool... dari belum pergi JB lagi nadiah dah sibuk da nak bawa p makan kacang pool, termakbul hasrat u eh! :p thank you farid bawa kami! ;)

Gambar yang banyak bakal menyusul, esok! ;)


No comments: