Tuesday, March 27, 2012

DIGI Wwwow Awards 2012 Officially Starts


Assalamualaikum, hello people!
See the heading? Lets submit your entries here!!! :) I know i'm soooo not gonna win! Not even near hehe! But jom, memeriahkan Digi Wwwow Award 2012! yeah! ;)

Sempoi tak bertempat i pakai flip flop plak! :p

Ok, last saturday, i've got two invitation to the launching of Digi Wwwow Award! :) So while waiting for my lover, soulmate, jantung hati, mendarat di Malaysia, i've decided, untuk berjimba, berlagu ria sebentar in the Digi HQ/D'House (buruk perangai), went there with Mirrah!

sesampai di sana, dah photography session dah! terus masuk! :p

Kami sampai lambat, kami bajet ala2 blogger jemputan gitu, event start pukul 10.30am, kami datang jam 12pm ;) soeyyy! actually we sesat :p

So it almost lunch time, dihidang dengan Nando's! (perfect!)

nando's thingy :)

Lunch!

Ramai celebrity2 internet di situ ye! ;) Ada Maria Elena the awesome blogger (click), Twitterjaya (click) yang famous dengan "lembu nak jaga" in youtube (i baru kenal, i'm lame), jinnyboy (click) the deejay ;) etc!

we were asked to perform, parody, atas stage... ramai yang balik! Tapi kami rela diperkotak-katikkan atas stage itu, wahaha! :p


Another performance, we have to imitate the video Abuden (click), but in our own way, watch it k peeps! :) Yang paling best, Mirrah called me "pipah" on stage... THANKS A LOT! :p kalau i famous, stage name da jadinye!
others, tolong call me afifah k ;pp hihi

with my bestfriend :)
*alahai apsal baju ni nampak buncit?! Tidak2 itu ilusi!* :p

Haaa, takkan tak percaya lagi?! Kan obvious tu! ;pp hehe
ya Maria Elena! Love ur speech too! I remember the part "perspective" u talked about! :)


Mirrah with Jin from hitzfm! he's friendlyyy! :)


I had a great saturday okay!!! :) My saturday is AWESOME! filled with AWESOME people! hey bloggers, youtubers, tweeties, whoever in internet, u are damn awesome!!! :) Thank you digi & nuffnang!

p/s : My Saturday is greater ,with your presence in Malaysia welcome back sayang :)))))))))))))))





No comments: