Tuesday, June 28, 2011

Cun



Hmm, saya memang suka lelaki kampung! ;)

Bukan exactly orang kampung okay, tapi yang character die macam kampung2 sikit, reti panjat pokok, mandi sungai, makan ulam or masakan kampung(though i tak reti masak), kasi motor reti bawa, suka main bola, and apa2 lah yang orang kampung biasa buat...
So sweet!
Kampung boy!

Tapi kalau ada ciri2 bandar sikit pun bagus jugak...
Pandai motivate orang, romantic etc. (x nak tulis byk2 nnti ada orang perasan =p , hihihihihi)

I just watched "Cun" lakonan the beautiful Maya Karin & Remy Ishak, and ceritanye typical but view dalam kampung die cantik & indah sangat... Overall jalan ceritanya agak best sebab tempat or latar tempat nye cantik! Maya Karin or Luna Latisya pun gadis bandar yang senang je sesuaikan diri dalam kehidupan kampung... So comel! ;)
Sekian, terima kasih! =p


p/s : Kampung ke bandar ke, i have my prince which just right and perfect for me, insyaallah, dengan izin allah, SEMOGA kekal...

No comments: