Wednesday, February 2, 2011

Banjir!!!

Nightmares finally over!!!
Ingat best sangat banjir? Dulu nak sangat merasa?! Rasakan!!!
Rumah masuk air lebih kurang satu kaki, luar rumah ade lar paras2 pinggang...
Tak payah mengada nak online 24 seven konon, electirc pun takde; takde air, tak payah mengada nak mandi 3 kali sehari, tapi mandi dua hari sekali; tak payah mengada nak makan mc'd, makan ala kadar, sardin, maggi, ikan bilis... =D
Baru tau langit tu tinggi ke rendah! =p

Mula2 memang posing maut jap, lepas tu da tau cuak!

Study bertemankan cahaya lilin dohhh, gigih x? ;p

Boring sangat main piano pun bertemankan lilin je, but yg ni sweet ;)

Tengok what happen to Segamat!!!

p/s : Menghitung hari berlalu, seksanya akuuuu~ (lagu seksa-ukays ;p)

No comments: