Friday, November 12, 2010

Tajuk : Apa budak-budak nakal biasa buat sepanjang minggu?

Monday siang pergi ke class dengan innocent nya! dengar lecture Corporate Finance and next taxation... Lepas tu pergi class tutorial taxation and dengan soalan yg tahunnya tunggang terbalik, dan dgn ilmu yg x sampai setengah cawan pun, kira2 blur jer lar dekat situ!
Malam, went for SRM meeting + hicomm binding postmortem! Syok jer jumpa korang SRM-nians(sajer puji, korang kan suka tolong link kan kat fb, tolong ea! ;p) HAHAHA! Then one thing here, we have a new habit, a new disease... It kind of SRM disease... I would like to call it U1NO1(ala2 H1N1, tp ejaan mcm nak dekat UMNO pun ada! =p) Supper dekat Dapur pun main UNO juga! Round table okies! a big one! ;)




Apakah yang kami persetujui itu? =p (ABOVE PICTURES)


Hot stuffs SRM yer! =p

Sesi bersama adik2! =p

Hot girls!!! ;p

Tuesday class started at 12pm... then, hmm, buat ape ea? x ingat ler! eh3x! oh ade bodyshop in our campus, so usha kejap! Then yg lain2 mcm biasa jer! =p
Eh x, petang2, when i was sleeping, dikejutkan dengan phone call dari geemah! Hmm! ajak lepak cyberpark! terus i celik! siap2 pergi beli air kotak for 4! Then hang out & poco2 kejap with Gee, Ratna & Intan! Syok juga lepak dgn korang, wahai orang2 gila sekalian!
Ha! malam pula meeting CAC Academic Programme meeting(ni serious pula!), in preparation for the competition! Cuak siottt! Ramai da tarik diri! But, i yang x reti2 nak study ni juga, yg meneruskan perjuangan! Only two malays left, me & Ain Saad! Nak membawa harapan bangsa & negara ni(over!), harapan mmu ler Cyber ler! Tp saya bagi harapan kat MMU Cyberjaya untuk dihancurkan! HAHAHAHAHA! Muka saya nak perform accounting? =p mcm silap orang jer! Tp not to be worry, coz i'll change yer! ;p (nak muntah pulek!)




Wednesday, tutorial class filled my schedules! Me, Geemah & Mirrah planned to go to Alamanda after class so we go for earlier classes instead of our late classes (Sorry classmates yg x dapat seats, bukan selalu kami buat camni ;p) So after class, went to alamanda with gee, mirrah & intan! have lunch there! Mmg syok lar membising dengan budak2 ni! Ke sana sini hunting for our wanted stuffs! But main point, just to buy mineral water jer (me)! Then balik2, sempat tidur jap! After that siap2 for Muhibbah Dinner(full story of Muhibbah dinner in another post okies)

Thursday! Class, satu je! Tutorial! After lunch, lepak bilik Zaris, luahan perasaan sikit kannn, then balik bilik, lepak! Malam2 another class! MAnagement Decision Science! And i think i started to love this subject lar! ;) Lepas habis class! We went for dinner dekat Desa Pinggiran Putra... Kolaborasi bersama classmates sebenarnya tapi kami yang sampai dulu(me, gee, intan, ratna, su) da habis makan, barulah addin, farid, qayum etc semua sampai, lepak dulu borak lagi; da siap bayar barulah syafiq, suraya, herfa etc sampai... tp kami cabut balik! Nak lepak putrajaya! tapi memang harapan lar bila intan yang menunjukkan jalan! hahahahaha!




budak2 gila dalam class!(pictures above)

Friday, which is today, class pukul 11am, ayu berbaju kurung hari ni bersama gee! Habis class had lunch with Zaris, then balik bilik mengantuk tidur kejap! Bangun2 fikir beratus2 kali nak pergi class business law or ponteng jer! Finally pergi juga! Pergi 4.30pm budget da lewat setengah jam lar! Rupanya lecturer datang pukul 5pm hampeh x?! Tapi ada orang puji saya good girl, sebab pergi class petang jumaat itu ;) hee~ ;)

So that's it! it a week! Tomorrow, weekend! and of course i have plan!
So, is my life colourful? I know it is! =D

p/s : cute kan kami! ;p

No comments: