Sunday, October 3, 2010

Raya Belum Habis : Tira's & Addin's

Otak saya da tepu ni, nak menyusun2 ayat... So saya post gambar jer lar ea! bersama2 caption! =p sekian!

03.10.2010

Tira's House


My favourite picture! (bukan sebab ada u sikit ea suraya, sebab pict ni unique! hihihi! =p)



Pertandingan Ratu Cantik peringkat zon selatan...

Top 10

Top 4

Okay saya x nak explain da! =p

Gambar keseluruhan tetamu2 dari MMU

Addin's House


Gaya makan ala2 ratu



Macam bergambar dgn YB da... =p

(madu *bak kata intan! haha!)


anak2 ikan kami! (Asyraf & Faiq)... Comel3x!!! ;)



buat macam rumah sendiri yerrr ;)



X tau nak pilih? pilih yg tinggi sikit, HAHAHA! =p (joke5x!)

jgn mara!


LOL



Bergambar besar lagi! (gambar jer besar, org kecik ea! ;)



Anak siapa2 entah! saya curi jer, comel doh! (tp that lil girl mcm takut kan, abg dia cool jer!)






Lastly, terima kasih Tira & Addin kerana meng-invite kami ke rumah terbuka anda semua & the foods was awsome! Thanks so much!

2 comments:

Lady Lily said...

wahh fifah jumpe kekasih hati lah dekat open house raya! hihihi

Afifah said...

oh, HAHAHA! biasaaaa~ =p
(kekasih hati yg mana i pun x tau kan =p)