Friday, September 17, 2010

I'm back to Cyberjaya!
Getting ready for final exam! I'm so damn worried... Sebab, i'm not ready, at all! Especially for the subject management accounting 2! Anyone nak ajarkan? =p perghhh, takut duhhh! (takut2, tapi online jugak!) of course online, untuk pengetahuan am~ hehehe ;p

Ni exam schedule,


ok lar juga, kira cun juga lar, gap pun cantik jerrr... just Tech Management n FAR 2 tu jer berturut2,,, Paper habis 2nd october, da nak habis raya ;/ Siapa lar sudi terima diri ni nak pergi beraya lagi kan! =p Jalan2 jer lar nnti shopping... (exam x habis lagi, buat plan lepas exam pulakkk, suka hati jer!) Har, btw, i have tons of stuffs and movies to be download nnti! Really a lotssss...! I nak download semua! Yang da pernah tgk, yang belum pernah tengok, my favourites (ni pun plan lepas exam jugak, haish!)

Allright! Exam ni sangat ditakuti! Semoga berjalan lancar, insyaallah... Facebook account have been deactivate... Spirit of exam tu... (actually i cant live without facebook, so i'm pushing myself now!) Kempen matikan facebook! Sebab macam ada juga jer orang2 lain yang menutup facebook mereka, i guess... ;) my facebook pula, undermaintenance during exam... hahaha! Semangat kan semangat kan kali ni! tapi x tau lar tahan berapa lama! Hmmph!

Okay, i'm gonna sleep now... Tidur awal, bangun awal!
Semoga esok cerah, (i mean semoga mata saya cerah lar, bukan matahari, semoga mata saya cerah untuk menjelajah buku2 saya!)

Doakan exam kita semua smoothhhh okies! ;) nitez!

Btw, comel kan baby saya! Nama dier amni! baby abang saya! Abang sepupu saya, along & kak shasha! Gambar ni pergi kenduri rumah makngah tadi =)

4 comments:

nurul viWy said...

comei that lil girl..hihihi

Afifah said...

hihi! mmg comel!!! mcm aunty dier! ;p

.: F@!n :. said...

korg bernasib baik...kami kat melaka 4 paper exam berderet...huhuhu

Afifah said...

fain : hehehe... agak arr bernasib baik =) tp ada juga kawan saya exam berderet... Apa2 pun, good luck okies! =)