Wednesday, August 25, 2010

Berbuka & Sahur

Today kan(oh, bukan nak cerita pasal bazar), har, i'm not going to bazar, sebab today kami berbuka bersama SRM HiComm... We berbuka dekat Papajo Seri Kembangan, and i had this tiny conflict with another restaurant aunty, i'm sooo sorry... hmm...

And we berbuka jer lar there, mcm biasa... The foods here, sedap juga... Actually this is my first time makan sini, so ok lar, makan, sedap juga & x mahal... That's all...



And for sahur yerpz, well, kalau nak makan tgh2 malam ni, kena cari geng lapar! HAHAHA, ok nama tu buruk kelakar... Sebab kami selalu starving so pergi makan! Today we went to Dapur, Cyebrjaya! Ok lar, sedap juga, with fair price... Har, kalau nak tau, we are the gossip girls, yg selalu lapar... =pp


No comments: