Friday, July 23, 2010

Yesterday, pergi hantar tika & iffah beli tiket bas, kelakar jer tgk diaorg berlari2 ke counter tiket, takut ticket tinggal satu, so siapa sampai dulu dapat lar! =p But then rupa2 nya ticket pun melambak2 jer lagi! Nadiah tak ikut coz dia da keluar bersama2 yg tersayang ;) zaris & tira biasa lar balik ke kampung halaman mereka yg dekat tu awal2 =p And so kami bertiga sahaja lar yg lepak dekat Taman Warisan Pertanian makan2! Mmg favourite port lar with tons of foods! Kami beli char kuey tiaw, soto, cucur udang, roti jala, air minuman, laichee kang, pengat pisang... After maghrib baru balik!


Tadi, i've sent tika & iffah ke putrajaya central once again, sedih pula tgk mereka nak balik =(

And now, been waiting for papa to go back home, memang sedih sorang2 dekat hostel! All my friends are gone! Ada yg da balik rumah sana sini, ada yg da pergi penang lar, for dragon boat... =( I ni ada jer kereta, but sama mcm takder bab2 balik 2 kampung ni...
But right now, chilling alone in my room is love!!! Petang tadi da kemas bilik bersih2! And da beli makanan siap2, so that i can watch movies dgn tenang... So now, watching Gossip Girls all over again! =) And later on, bye2 Cyberjaya!


No comments: