Tuesday, July 27, 2010

♥ Home Sweeeeettt Home♥

Have been here at home around 4 days? But what have i done? And what should i do?
Banyak actually kerja2 ni! But satu haram pun x start2 lagi! I mean assignments melambak-lambak (mengalahkan pasar lambak!), and ingat nak buat notes sikit ;p (yes, poyo sikit di situ =p) opps!
byk x byk x? actually there's more!

And oh, dekat rumah ni, juz like HEAVEN! la kan! Breakfast, lunch, dinner, semuanya lengkap! And since now is durian season, papa beli durian, bukan main banyak! macam stok untuk berbulan! Tapi nasib baikkkk i kan hantu durian! ;) Damn, sedap giler! And gotta have home-cooked meals, oh, sgt3 best! Mcm2 my favourite mama da masak, ikan sungai masak lemak, sambal terung, udang galah (but everything are my version lar, version x pedas) i takut pedas sikit =p And makan pizza hut yg baru, pizza tu is too thin la crust dier, x best, jgn makan yg tu! =p
Pizza Hut ♪ ♫ ♩ ♬

And what have i done sepanjang cuti? I've been watching my favourite series! Dunia Baru Reunion!(Yelar follow up dari Dunia Baru dulu2, i used to watch it during school, n i loved it and still loves it!) Watch gossip girls! And other than that, i've been playing this game, snickers game in their website, and been addicted!!!...
Dunia Baru casts
(tp ni zaman bila punyer lar!)

main jgn x main! best!

And yeah, every morning, saya akan dihiburkan dengan this little cutie baby, bukhari (cari older post, i've posted his picture before, but i'll post it again lar definitely!) mama akan ambil dia dekat rumah mak itam and let him playing here! Once i buka mata ketika matahari sudah tegak, i'll play with him! And sayang dia!

And by the way, i'm on the way to demam again?! Flu semua2 ni! Oh, so x selesa!
And puasa dekat rumah cuti ni, mesti best! Tunggu jer lar, mesti mama buat kan juadah berbuka puasa yg terbaikkk for me! ;) bestnyer3x!!!♥

Ok, that all from home with love! (nak juga =p) till then , c ya!
✾◕‿◕✾

p/s : fifa start with ur assignments plish3x!!! =(
ingatkan lar saya!

2 comments:

4613 said...

mcm knal penyepit kertas tu...SRM Dinner... :p clue tu... :p anyway just dtg membace blog ni... keep it up...

:p

Afifah said...

yer3... silakannnnn membaca,,,