Friday, June 4, 2010

Few more days so gonna back to Cyberjaya... By then, i da kumpul da activity2 last minute sebelum balik... papa, esok kita pergi pasang toner printer ea; mama, esok kita pergi beli barang dapur ea(ceh mana datang dapur i pun x tau); papa, esok basuh kereta ea; OMG, sijil SPM berzaman x ambil2; dan mcm2 lagi... papa & mama cakap, cuti 21 hari, jogging, sehari jer, hahaha! (alar, yg siap kecoh2 dkt fb lg haritu, haha!)

Yeayy, nak balik Cyberjaya!!! Rasa macam sedikit tidak sabar, with the new challenge, new adventures(cewah adventures gitu)... Once i'm back to campus, i ader 2 events, busy kan(ececeh ;p) bukan lar jadi director pun, jadi committees jer but kena bekerja lar, but i like to work that way actually instead of lepak-ing in my rooms only or going to Alamanda only, baik active kan dirimu sedikit... Yeah two events RMWD with SRM working under promotion team, tugas terakhir, kutip2 duit jer kotz, and CAC Orientation Night as Deco director, itu pun sikit2 jer kerja kotz...

So, new semester, here i come dengan semangat yg baru! Afifah, please please please, this time round, jgnnnn malas2, jgnnnnn last minutes, belajarrrrr rajin2 *reminder to myself jer ;) Pointer, jgn lar teruk2 sgt e! Jgn mcm sem 1! terkeluar biji mata i tgk result sendiri!!! kali ni try lar, dpt2 lar 3 above ker, 3.5 above ker, dean list ker =p Har! Dean list, yeayy, dpt dean list untuk sem 2!!! hahah! pilih lar subjects yg mudah dan tepat untuk dapat dean list! Mcm sem 3 ini, jgn harap lar! Mmg kalau pass semua pun da bole buat kenduri...=p Like i said just now, lastttt minute! Now, only bole doa2 lar, insyaallah dapat result yg memuaskan, dn kalau saya gagal, i'll put the blame on me, myself, and saya takkan mengaku kalah, dan saya takkan rebah kekecewaan, sbb silap saya pun! N saya sentiasa ingat tau, yang baik datang drpd Allah, dan yg buruk drpd diri saya sendiri! =(
But to be serious, nxt sem, afifah, aja aja fighting! Next sem, RAJIN is the keyword, tak nak menggoreng time exam, tak nak buat muka ketat pergi library masa da last2 dgn satu haram chapter pun tak study lagi, tak nak tergopoh gapah menyelak buku tapi x tau mana harus start & tak nak menyusahkan kawan2 mengajar saya yg tak study apa2 lagi (thanks kawan2!)

So, Cyberjaya, here i come! Gamma year, bring it on! ;)

p/s : next sem nak main paintball no matter how no matter what! rindu sgt da ni =( ... Siapa nk teman???


No comments: