Tuesday, June 15, 2010

Maka bacalah jika faham =p

Ada beberapa perkara saya nak uodate sebenarnya =p Hmm, of course all about my life! About my classes, my courses, my lecturers, my meetings, my clubs(jgn salah faham dgn ini word =p), my hang-outs thingy!!! Yelar, nama pun my blog...

Kenapa saya merepek, actually saya nervous tau n sebab itu meeting saya senyap n muka ketat jer, serious, presentation saya biasanya tidak teruk tau sebenarnya =p, muka saya ketat sebab saya nervous, confuse, tgk, saya da terlepas kerja saya, mcm mana ni~~~ someone, mcm mana??? Saya tau, semua orang x faham, apa saya tulis, tapi kalau orang yang faham, mesti faham. Tgk! lagi sekali orang x faham, saya tau, saya tau, da tapi jari saya yang nervous juga ni yang menaip... I'll try my best, to give the best!
Saya x tau lar, saya pun x faham saya macam mana, kadang2 in certain things saya ni jenis yang relax2 orangnya, "relax babe!", mcm tu... Tapi most of the time, sebenarnya saya seorang yang sangat gelabah, bila kereta tersekat sikit, saya akan "macam mana ni, macam mana ni"... macam sekarang i miss out my job, my work, so mmg lar saya nak cakap "mcm mana ni mcm mana ni"...
Alar, saya tau semua orang x faham, but thank you blog, bagi saya merepek dekat sini! Alar, tapi saya mmg lar risau... Saya mmg mcm tu, perkara kecik, risau melebih2, tolong lar tolong lar, someone... tp jgn tanya kenapa!!! Yg tau jer bole tau... opps, merepek lagi

Oh n ni nak merungut pula! Pasal RMWD itu, kan saya da cakap dekat semua orang, register cepat kalau mau join, semua degil tak mau! Hari ni, ada yg text, ada yg call, tinggal yang tulis surat rayuan jer takder lagi... Maaf yer maaf semua, sudah penuh!!! N kan kami da email semua orang cakap 1st pay 1st serve, jgn lar salahkan kami kalau kamu yg x buka email, jgn lar salahkan kami kalau kamu yg bagi email yg da tidak diguna pakai lagi dlm form, dan jgn lar salahkan kami kalau, kalau, apa2 sahaja lar!!!

And and and, saya rasa seperti mau tekan butang "pause" dalam hidup saya! or "rewind" jap! or "forward3x!!!" dalam sesetengah keadaan saya perlukan butang2 itu! N for now, saya nak butang "REWIND"!!! Sebab, saya baru tau saya kena buat apa sepatutnya tadiii =( soeyy

And CAC meeting pula esok, i've settled part of it, i guess! But the decoration part i have to settle it fast, sbb SRM ni nak buat binding whatsoever tu lar pula on tuesday night while wednesday night is CAC orientaiton night, enth lar settle atau tidak... N here, i need "PAUSE"! =p

And oh, my classes, mmg my classes are interesting, the lecturers captured us well! almost all of the lecturers... N i cant wait for ND class actually, mesti relax sikit kannn~

And now i wish life is a fairytale, and i dont get involved with any headache!!! But life without challenges, is it called life? That is why i choose challenges! But now i think it is way too much!!! =(
I miss the old me, but i'll try my best to be a new me! (That's why i changed my hair, coz azam begitu kuat untuk menjadi seorang yang lain) but i really want to know, i orang lain ker sekarang??? maybe to certain peoples... hmm...

And actuaally, u couldnt find me, in facebook tau now! coz i'm did it!!! Life without fb is okay... Cool x i berjaya deactivate for one whole day already?! =p Yelar, i kan addicted, and now i could say that i'm not! ;)
n yes! i berjaya mengetepikan addiction-addiction(english pn kata ganda sih, so, JGN MENCONTOHI OR MENGGUNAKAN BAHASA SEPERTI INI =P) i !!! Did it! hee~ ;) I mean, other than facebook, there's one more strong addiction, n i think i make it! i hope so... What's d addiction ea?uhhhh, it secret! ;p
Oh, and lepak-ing is good sometimes!

Ok, sekian sahaja repekan saya, terima kasih!

No comments: