Friday, April 2, 2010

Okies, i dapat hostel !!! Suka lar papa & mama tu! hehe =p
Yelar coz at first i told papa i wanna stay outside dia tak bagi, but after learning managerial communication(hehe), i persuade him again, he said okie... Then i talk bout it again, (setelah berbagai-bagai surat khabar dia da baca), he suddenly said, "papa prefer kalau a****[panggilan di rumah] stay hostel lagi satu sem"...And dengan pelbagai hujah dan factors dia bagi... Fine so i cakap allright if i dapat then i'll stay but if i'm not papa tak payah nak buat apa2 just let me stay outside! So, i apply hostel pun lambat(dgn tira), but haiz, dapat pula... And i pun doa2 juga, and when i get it, i guess this is the best for now...

Yeah i know, memang i'm too demanding... kan! papa pun cakap! dulu nak pergi Cyber papa bagi, nak kereta papa da bagi, nak drive sendiri, masuk KL, papa da bagi, now, nak duduk luar pula, terlalu meminta lar... Yeah i know... Hmm... hehe anak siapa=p Yes, i always tooo demanding and more demanding and more demanding! haha...

So, hectic week,(this coming few weeks also gonna be the same) with the queueing up assignments tu, remember? Haven't go out for like, a weeks! X jejak pun luar gate MMU...! Kereta pun just jalan2 sampai FOM jer(tu pun coz the weather is too hot, so bawa my baby, kereta p/s:bole x i panggil my car cinderella ker snow white *tp x white ker, hehe)... So stress up tau! Not hanging out for such a longgg time dy! Nak hang out nak hang out nak hang out!!! =( Jom kawan2! =p

And i'm soooo homesick tooo... That day when mama called i talked to my old cat, Tommy(female okies), and dia bunyi,"miaww" selalu senyap jerrr, haha! =)
I miss home soooo much! But i have to stay here for several reasons too!
I miss home, i miss mama & papa & adik, i miss my friends di Melaka (Nina, Iqa, Dila), i miss their hugs and comforts... I dont have all that here!

Har i know, boring kan! next time i nak update something more interesting lar! How about, the stuffs that girls must have (in my opinion)? hehe... Mcm2... Allright!

Wanna watch Konsert AF8 liveeee

4 comments:

digu-digu said...

miss kamu juga
='(

Afifah said...

miss u sgt3x, babe! Seriously!
(x sangka u baca straight after i post it!)

digu-digu said...

of cz!
i kan follow blog u...
even x dapat borak2 ngan u..
at least bile bace blog u.. dpt gak i taw ape jadi kat u ..
hehe

Afifah said...

hehehe... rinduuuuu dkt u!!!
hehehe... thanks for reading!
kalau free2 text lar... =D