Sunday, April 18, 2010

Library>>>Gravy Baby

Today is Saturday...
Hari saya hari ini...
Happy + Sad + Funny + Confuse + Busy = My Day
But it makes my day...

Once i woke up, i realise(eh x bole jadi ni, x jadi kerja kalau duduk dlm bilik ni, online 24 jam!) So, i searching for a right condition to start doing my FAR assignment & study sikit... So, i went to d library =) Berjam juga lar stay situ and jadi lar juga kerja =p Pening kepala okies fikirkan assignment... Serious! Pening2...! Thought of going for a jog, but guruh berdentam-dentum di langit, so niat dibatalkan, tapi hujan tak juga turun... hmm...

At night, tengah lepak2 layan Adamaya, buat assignment, suddenly Aness buzz ym... And we end up hanging out dekat Gravy Baby di Seri Kembangan... We went there around 10pm juga lar... Aness, Farid, Nadiah & I... Hmm the place is simple but nice! With live performance somemore... Allright, the foods was nice! The singer's voice is very very very nice and adorable as well! And seriously lar, best place for lepak-ing on weekend, simple life! =D Penat kotz with library di siang hari =p

Aness(yg x habis2 promote Gravy Baby & puisi2) & farid(yg x habis2 promote "org johor" di seluruh pelosok MMU)

Buruk lar x make-up malam2!

Da2, nadiah, x payah nak berangan =p

Then borak punya borak! Aness! u spoil my day okies dengan berita tergempar u! Haiz, sedih lar macam ni... =( Baru nak kenal2, rapat2 sikit, daaaaa lain... =( i hate changes okies! Sekali air bah, sekali pantai berubah...

Hmm...
Tiada pertemuan yang abadi...
Seperti juga pertemuan, tiada perpisahan yang abadi...
Believe on that...(tapi susah kan, mesti berubah)

Sajer jer, sedih tau

2 comments:

doublevoices said...

setiap pertemuan pasti ada perpisahan :)

Afifah said...

Tapi jika tiada pertemuan yang abadi, juga tiada perpisahan yang abadi kan! =)