Wednesday, February 10, 2010

Potluck @ Cyberpark

Today kan, ader potluck, organized mostly by Ratna Eliza... Sebenarnya also to celebrate Reena's belated birthday... =D

birthday girl aka kak reena =p
So, port kitaorang, Cyberpark(kata duduk cyberjaya)... Ramai juga coursemates kitaorang yang join... Makanan pun macam2 lar juga, fries, hot dog, chips, ice-cream, air vanilla coke, sarsi, pepsi max etc(perlu ker tulis?)... Okie, and yang datang pula ader me, tira, mirrah, nadiah, ratna, gee, aness, intan, reena, firuz, izzah & her boyfriend(package tu), qayum, addin, suraya, acap, syafiq... Ni pun perlu ker tulis, ramai pula tu (actually i have nothing to write, jangan mara~ =D)

Overall, having a great time, well, asyik class jer(yer2 jer), release2, relax2 lar pula... hihi =D Sambil main2 UNO, best main UNO! Next time main uno lagi ea! And main2 dekat playground... Lama duh tak main dekat playgroud... =)... So, end of this entry! =)

22...22...22...

all of us

hidup UNO!!!



kanak2 riang~

No comments: