Saturday, January 16, 2010

Hmm... Do i have to? go back to cyberjaya? Tak nak balik bole x??? =(( I know there's people feel the same, like me tooo... =( Sedih larr... So, i will drive my baby back to Cyberjaya with mama & papa drive another with adik... Do they have to? actually i think i can do it alone... Buat susah2 jer bought me a car kan, pergi balik nak hantar juga... ish3x... When will papa let me go?

Okie, next semester is coming... hee~ Results? not yet out... Entah lar... pasrah & redha jer lar, even if fail... Entah lar, kalau ader rezeki ader lar, kalau x dpt maybe next time? hahaha tu jer lar modal... =p whatever... no matter it will be pelangi or mendung lagi, i will try to accept it seadanyer, insyaallah, yang baik akan sentiasa datang nanti and biasalar, yang buruk tu daripada diri I sendiri lar... hmm... nasib2...

The point is, x nak balik =((

4 comments:

digu-digu said...

i pon x maw balik! lagi la teruk i nyer keadaan.. plan2 nak balik weekend.. so parents i stay a night kat mlke as usual, pastu tengok2, my dad dapat notice dari director dia, suruh my dad ganti kan dia ke kl, ada talk ape tah..

geram i.. of coz la i geram sbb x dpt spend time lama2 ngan my fam tapi yang lagi geram tuh sbb si pengarah tuh..

dia x maw pegi, senang2 jek bagi last minute notice suruh orang lain yang pegi..

ergghhh.. dah la kat mlke ni maken panas.. maken burn kulit i u taw..

waaaa.. sob.. sob..
neway, miss u babe..
nnt if i naek kl, i pegi melawat u kat cyber kay
hehe

^^

Afifah said...

haha... u ni cute tul lar! u mcm blogging pula dekat sini... haha...

yerp, miss u too... so much!
jgn x melawat pula! =(

sedih kan, terpaksa far from home... =(

digu-digu said...

hehe blogging ek.. short bloggy ok kan.. hihi

nnt i buat full essay plak kay.. haha
u dah sampai cyber dah kew?

Afifah said...

sekarang baru sampai dan baru online... =p