Saturday, May 16, 2009

Actually, pagi2 tadi, we(tira,zaris & i), go for a jog(jog la sgt)...haha... Breakfast yg lebih... mcm so funny, coz last night, tiba2 zaris ckp, "lepas subuh esok kita p joging la"... I on ger... Tira pun on(x sangka duh)...haha... Then after the jogging session, we go for breakfast!!! Dekat kedai kuning... Entah2, ni first and last, coz not much time left for me here, in MMU Malacca... Like,不舍得 pula kan... :(


Actually...hari ni, ader kenduri dekat my house... :( And i'm here, in malacca... :( I decided to not goin' back cozzzz...well...exam....is....comin'...soon!!! But duduk sini pun mcm sama ger... :( Balik lagi best... Haiz... Nak buat lagu mana, what to do ite, sacrifice a bit lar...ehehe...

And, anyway, know what... Manchester United win the title... Such a good news!!! Huhu,still remember last year, tunggu depan TV, watched Man.U winning moments, at home... But now, i wish i'm home... Menyesal nyer x balik!!! :( My parents & adik called... Dgr cerita, my cousin,sikit punyer cantik, siap pakai baju ARSENAL dekat depan TV tu,at my home lar... ahahahaha... Kesiannyer... hihi... =) Sorry... Sorry for manchester united terror sgt n lucky sgt... ahaha... 
 
Haiz, whatever it is,congratz man.utd...Love ya!!! hehe...
Love ya too, exam... hmm...?

No comments: