Wednesday, March 7, 2012

Madam Kwan's


Last saturday, we had a quick lunch, it just like grab-and-go lunch...

Madam Kwan's Alamanda...

Masuk kedai, order Nasi Lemak satu, sebab tengok dalam menu tertulis, "FUYYOOOH! Best nasi lemak in Malaysia!"

Ijat : Kita order la air satu
Fifa : Tak payah, kita beli kat carefour je~
Ijat : eh betul jugak ea!
Fifa : Awak nak beli air tak?
Ijat : Takpe kita beli dekat carefour, jimats!

Tu la yang selalu ada dalam kepala kami! Jimat!

The best nasi lemak in Malaysia! (i akui, one of the best! :)

So waiter tu mcm kesian kot tengok kitaorang, dia hantar sky juice(yummy!) untuk kitaorg, tapi i usha2 meja lain takde sky juice ye kawan2! ;)

Mesti dalam hati waiter tu fikir "Kedekut!" tapi diaorg terpaksa senyum atas dasar kerja! :p
hehehe :p

Madam Kwan's Alamanda, service, 4.9 stars, i mean, diaorg friendly, truly, smiley, hihi :p

And last sekali my bodyguard finally bersuara "kita kene datang lagi sini, makan proper sikit"
Yes! That's mean, sedap!

Madam Kwan's we will visit u again! :D






No comments: