Monday, October 10, 2011

Who Love Running???


Hello hi! Okies i'm not asking u to run away from home or whatsoever but i would like to invite u people to join this healthy & fun activity!


Trust me it gonna be funnn! Read my lips, FUN! hehehe...

And for those yg tengah nak kurangkan kg, like me, this is a good opportunity, isn't it? Yeah it is! ;) Kannn!

SO what r u guys waiting for? Sign up now!!!

Yang kuat lari bole la join student or open category, base on ur age! Kalau korang ni agak kelembapan kalau berlari, hmm, masuk je lah fun run... Eh, part lembab tu, saya gurau, jgn mara ea, plishhh!
And, mesti korang nak goodies kan! SO???

And oh, kalau ade banyak lagi bende2 yang menjadi persoalan, check out the facebook page, the blog and contact the person in charge! ;)
Nak tanye saya? hmm, boleh je, tp mesti xde yg nak tanye saya kan!... ;)

And oh, for registeration, click here

p/s : If nampak smiley2 bersepah kat post2 in this blog, tekan je it links... =p


And hey, sape nak Samsung Galaxy Tab? Click me






No comments: