Saturday, April 24, 2010

MUET 2010

Today, was my MUET paper... Last night, iyer2 juga lar study... hehe! Baca pasal gangsterism lar, h1n1 lar, dengue lar... But as for the essay, the question was about electronic communication, dalam soalan siap ader word "Facebook" lagi! Semangat lar buat! hahaha! As for the reading part, i da nak tertidur2 da membaca articles nyerrr... huh! And listening pula, haish! menyesal x korek telinga semalam! hahaha! nope lar! it clear but not easy to get d answer!

Har, yang best part, sempat drift pula kan, in between of the papers... Yelar, kasi relase tension sikit, drift lar masa gap... Daa~

Then after MUET, actual plan nak pergi Sunway Pyramid dengan Suraya jer, but end up 4 kereta kotz, pergi sana... Ada, me, suraya, qayum, gee, syafiq, dianne, and etc.Well, suraya nak cari baju for tomorrow, MMU award... =D And, i think i'm a bit tired?
Papa & mama selalu cakap, driving ni penat... But betul lar rupanyer... =p

Papa & mama jangan mara ea, anak kuat merayap, hihi =p

And opps, saya terlupa saya ader anugerah untuk co-pilot co-pilot saya! Hahaha!
Anugerah Co-pilot terbaik i rasakan berikan kepada, still, Athirah Razak(pemantau pemanduan), tempat kedua Suraya Mahat(jaga bag i dengan baik,radio, aircond, mmg lulus lar!) and tempat terakhir, Geemah? Ish3x, membawa kepada kesesatan sahaja, dah la i tak pandai jalan, route yang diberi silap jugakkk, dah lar x buka radio time naik kereta(kan suraya!) air-cond pun sama, pastu... mcm2 lagi lar! hahaha!
Anyway, still luv u geemah!

2 comments:

suraya mahat said...

wah wah.u jugak yg ajak i lepas muet.ceh.tp apa2 pun thnx sbb bwk i.n pujuk yg lain2.hahahaha

Afifah said...

no sweat lar babe!

Yelah, kalau sebelum muet,i takut hancur lar muet i...=p

and bab pujuk2 ni, serahkan pada yang pakar...haha! =p