Tuesday, January 19, 2010

So, today, as i mentioned before, our plan, actually is ice-skating lar... haha~Me & my friend(tira,zaris,nadiah,iffah) headed to Sunway Pyramid around 11.45am gitu... I drive today, go to isi minyak sat, then baru gerak ke Sunway Pyramid dengan bangganya sebab da hafal jalan, hahaha(malu2, seumur hidup pergi KL dgn papa mmg x pernah lar pula terlintas nak hafal jalan kan, sejak ader kereta ni, semangat nak merayap tu tinggi sikit, haha... =p) 

So, TAK sesat okie masa pergi... We reached there around 12.15pm lar... mula2 singgah MPH, to buy an organizer diary... And Tira, zaris & nadiah pergi somewhere to buy something... hihihi(syhh)

random2...

Then we straight go to ice-skating place... Actually this is our very first time to ice-skating, no experience at all okie! =p Then dengan semangat nyer da ready with the equipments, skate lar kan... 1st & 2nd round, berpaut dkt tepi tu jer, x jatuh... later, jatuh terlentang lar, tergolek lar... kira2 lebam2 juga lar balik... Yang paling terror among us, Nadiah! Bagi award sikit, peluncur terbaik... haha~ =p But the people who skate there friendly juga lar, dier kesian kot tgk jatuh2 semua... haha... 

cun kan! hehe~ =p

the spirit before started... ececeh...

pose2...

with my beloved roomates... hihihi ;p

which is who?

huh, done... =p

Around 3++pm, we ended our session and go to grab our lunch! At Subway(ni lagi satu semangat nak makan dekat subway diaorg ni!) Sedap giler, of course! 

yumm...
yumm...
yumm...

After that window shopping there...Jalan2 sana sini... Around 5pm++ just went back to Cyberjaya... 

Seriously, damn tired!!! lebam sikit2 di tangan, sakit ni, sakit2 kaki lagi... ish3x... 
Btw, oleh kerana hanya makan sandwiches 6 inch macam mat salleh, so malam2 lapar, so makan maggi jer lar... hehe~

(p/s : Mirrah, sorry tau x ajak, kereta x muat, lain kali sure ajak!)

No comments: