Friday, April 27, 2012


Snap 1
(Ada cina ramai semak2 kat belakang tu...)

Snap 2
(Aduh, ade tourist ni nak jugak jadi pelakon tambahan dalam gambar ni *tourist lettew gantung camera kat leher*)



Snap 3...
Perfect...


Actually tak sempat nak fully update, banyak sangat gambar nak pilih, camera i, camera nadiah lagi... Tu sebab buat2 macam ada post... So, postponed tomorrow la... Btw, the memories about this vacay is still fresh!!! dont worry!
p/s : Cantik this guy snap pictures, kiteorang just grab orang tolong tangkap gambar sebab nadiah and aiman tak ada kat sini masa ni...


6 comments:

ღ yATz~ said...

hyee:)
blog reading..hee..
eyh kat mne tu?

A Girl Like You said...

This is USS :)

CikZaitul said...

gile beshhh trip p singapuraaaaa!!!!

A Girl Like You said...

yeah!!! :)

loVe puRpLe said...

alahai bilelah nk g USS ni (^-^)

A Girl Like You said...

Cntk sgt tmpt die! Should go! Kalau nk tips i bole bg! ;)