Friday, December 30, 2011

2011 Resolutions

Hey ya! Lama x bercerita panjang is it, asyik post those boring pictures je, i miss talking, in here! hihi!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Last two weeks i'm done with my two papers, taxation & securities and portfolio management midterm papers... And last week, bertungkus-lumus pulak menyiapkan assignment tax... Mencengkam ke kalbu la jugak assignment tu, in a group of 5, die suruh cari 40 articles, empat puluh hokay! and then analyze and summarize laaa... tu baru first part, yg second part, xambil kira lagi tu...:p habis my leisure time! ;p And then pastu yg pegi jalan2 dgn family tuuu, entry yg kat bawah niii... ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

While this week plak, all my friends sibuk study midterm dieorg, while i pulak lenguh kaki okay, lenguh sbb asyik goyang kaki xde mende nak dibuat, sebab i xde midterm macam dieorg, hihi! *sakit hati tak?!* Paling2 pun i temankan si jawa tu, buat assignment kat library je... eh tau x sape si jawa tu? he is my future partner, insyaallah amin2 moga2 termakbul, doa2 kan... partner ape? business partner? life partner? partner in crime? entah la... as long as u love me~~~ :p tapi die xnak mengaku pun yg die tu jawa, so i confuse mohammad izzat ni jawa, or not... whateva~ ;p
i ade la jugak asgmnt sikit2, tp alahai, celah2 jeee~ :p

And then this week too, is a relaxing week, and i have practice a healthy lifestyle, ecewah! Selasa haritu, i main badminton dgn si tika... Sengal tangan dah di situ, walaupun main sekejap je... die suruh nye i kejar bola ke kiri ke kanan, sakit plak hati! :p pastu bab kutip bola je, keje ni ha, keje eden laaaa, regangkan kaki katanye si tika! grrr!

Rabu plak, ade gym date okay! Very sweet escape! haha! Masuk2 gym, semangat naik treadmill, si dia tekankan speed apa2 sume, i jogging la, mula2 i tersengih2 la jugak, pastu da kepenatan, 10 minit je serious, pastu main2 dah, tp mcm2 jugak i buat, exercise kaki, tangan, sit up, angkat dumbbell bagai! buang lemak2 tu!

and khamis iaitu semalam, main badminton lagi! kali ni main kat court lagi youuu! Main dgn izzat/jawa, tika, farid, amir, ezry, ajim, acap... best3x! Amir, ezry n ajim ni adik2 kesayangan saya! kat SRM!!! Lepas tu, izzat n i buat surprise sket... harap2 korang terkezut lah ek! ;p

And nak tau harini... tentang hari ini, i da tersadai macam ape da kat sini, lembik jadinye! itu lah padahnye exercise terlampau semangat, i bukannye apa, i nak kurus ok... tu yg rajin2 bakar lemak tuuu... doakan i k! ;p hihi... xsabar nak kurus! ;p harini je dah bape kali dah tido je! gara2 terlebih pakai tenaga, terpaksa recharge balik... aww~ sedapnye dapat tido~ zzzz...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2011's view

Ok finally, 2o11 has almost end, 2012 akan tiba! A lot of things happened in 2011, a lot of changes, changes yang menjelaskan, mana kaca, mana permata... *wah bahasa ala2 a samad said* And 2011 telah mengukir seribu satu kenangan, manis mostly, and i'm happy for what's left for me! Ada family, real friends, brothers and sisters which i never thought i have, n my special someone; they keep on supporting me, thanks all! semoga yang ada ini kekal, coz these all i need!
i never regret of the path i've chosen, because that keep the real me, and shows the real world which my father always told me about... ;) in my age of 21, papa, i've learnt some of the thing u always protect me from, papa...
And also, sorry kepada sesiapa yg i dah susahkan... srm, sorry too, i, sayang korang sgt!

So, hello2 2012! 2012 wishlist is coming right up! very soon! :) one of my wish, nak basuh kereta dgn lebih kerap, sbb sepanjang 2011, baru basuh bape kali je :p ok gurau je, xkelakar, i know, takpe... =.=Ok fine, till then, see ya! :)

xoxo muahxxx !










No comments: