Saturday, January 1, 2011

Say Hi To New Year 2011 !

Petang2 jumaat yang hening, biasa, xde apa2 nak buat, plus it one day holiday given by government coz Malaysia menang AFF Suzuki Cup, so mencari ilham lar nak buat ape! N well, ilham selalu datang mendadak (mendadak lar sangat bila bab2 berjalan or erti kata lain, merayap...) So pergi lar jalan2 cari makan, sebab da xde keje sangat!(memangggggg xde keje sangat! ceit! perlambakan kerja terbengkalai ;p), di samping lupa ia nya malam tahun baru dan pasti penuh...

First pergi The Curve, jalan2, x lunch lagi ni, lapar macam haram!
Then pergi cari meatball dekat Ikea sebab da lama sangat mengidam konon2 nye... Disebabkan perasaan tamak, meatball je tak cukup, tambah spaghetti, egg tart, daim chocolate... Last2, tercungap2... Sembahyang dua waktu pun makanan x habis2! haha! =p


Then The Curve mesti lah penuh n sesak dengan orang ramai sebab they celebrate new year there, dengan stage nye lah segala!
N kalau da pergi shopping mall mesti nak beli something, nasib baik i x beli ape2 but hairband! Cantikkk!!! i sukeeeee sangat!
Then decided to keluar dari The Curve awal, sebab bukan nak ber-concert kat situ pun, n takut jam, tapi jammed sikit jer...
So pergi cari hiburan lain and we finally meet Alamanda! haha!

Then, good bye 2010 & hello 2011! =)


p/s : i memang suke post gambar makanan sebab it so appealing, macam saya! =p
(part mcm saya tu gurau jer ea!)

No comments: