Friday, May 10, 2013

The last gathering ♡


Last gethering as mmu students, as coursemates, as bachelor of accounting students in mmu...
These are the faces of accounting degree cyberjaya batch 2009-2013 
Muka2 yang dah agak bosan la jugak tengok tiap2 kali pergi kelas, for 4 years,
Blerghhh...
Nasib baik habis dah, tak payah dah tengok korang lagi!
yahoooo!
Mesti korang pun happy tak payah tengok each other lagi kan!!! ;)
(sarcastic yet matured statements... ekekeh!) 


qayum - haafiz - nik - ratna - mirrah - nadiah - afifah - syaliza - ezza - syafiq - muiz - hadhri - mattop
(color font ikut color baju, gitu~ tetapi mmg tettt betul i duduk hujung tu nak buat apa, hapa pun xnmpk!)
Group photo in Flavours


Tak apa kalau gambar orang lain blur, yang penting muka i clear!

Actually i was happy, about this gathering! 
We actually, hang out together, the whole night, being in a big conversation where everyone wants to talk & one needs to calm another down...
Perlu ada seorang leader pulak cakap "semua kumpul kat sini! korang nak buat apa sebenarnye...siapa nak 'a' angkat tangan... siapa nak 'b' angkat tangan"...
takpe, tak poyo sebenarnya, serious!

And our last activity, dekat midvalley + the gardens... nice one!
Lepak, berlatih vocal and everything...!
(this actually happened before exam ye! Takpe exam2 jugak...yang penting kita pandai bahagi2 kan masa, tangan di dada, mata pandang ke atas)



Gwiyomi style cute sangat =.=


Finally, thanks for the memories, and good luck in your life! xoxo!






No comments: