Saturday, February 9, 2013

Oh Uniqlo~

Okay maybe i'm a bit late with this trend...
But really, those colored pants, bermacam macam macam colors, rambang mata! 
I bought few pairs that day, my most desired colors, but now i opt for purple!
Tak sabar nye tak sabarnya tak sabarnyeeee nak cari! 
Exam is over, and now it time for shopping
Tunggu! 
Plus, i need to search for baju jugak, for ze new pants, boleh x?! :p

And this is what happened few days before exam (last 2 weeks)...



Boleh tak, boleh tak weollls yang ada exam ni rushed to sunway pyramid on a sunday morning
just for these pants?! :p
But we satisfied! Hihi! :p

Awww roomate i so sweet, nak teman beli seluar ni lah kan, 
but die pun dah mimpi2 kan seluar ni jugak maybe? :p
and angkut jiran2 kat hostel ni sekali!



See! Berbakul-bakul bagai ni haaa~ 
Ada ke orang nak buat menantu ni haaaa, pagi2 buta pergi shopping! 
Bukan pergi pasar ke, mini market ke~ :p
tak payah la makcik2, nak amik dieorg ni buat menantu~~~ :p
hmm entahlaaa~




No comments: