Tuesday, September 11, 2012

Meeting Kakak-Kakak/Makcik-Makcik

First thing first, i would like to congratz all of my fellow friends and MYSELF, coz we finally reach an end for this suffering, internship period! :D HAHA, over uolsss! 

Today, is the day for subject registeration, therefore a lot of people gather in MMU! And yes we gotta met! :)


I lepak starbucks dengan Ijat, (starbucks je sekarang), :p then makcik ezza nak buat2 sentap, "i dekat mmu u tak nak jumpa i ke?" then i suruh die datang so kitaorg jumpa lah, dekat starbucks!!! :) Suka suka sukaaaa sangat!!! Pastu Mak Cik Ezza siap bawa Mak Cik Iqa & Mak Cik Mai datang sekali, dah lama tak jumpa! So macam happy la! :) And then dia angkut Mak Cik nadiah sekali, nadiah dah selalu jumpa dah minggu lepas, tapi i buat2 happy je lah! Haha! :p *jangan marah, nadiah*


Mak cik Ezza... (Orange skrg uollls!)

Mak cik Iqa & Mak Cik Ezza

Mak cik pipah, Mak cik nadiah & mak cik ezza...
(Rasa macam nak edit2 gambar ni supaya i nampak kecik!)

Mak cik Ezza & Mak Cik Geemah (Sebab geemah datang lambatso letak gambo die bawah skali!)

Seronoknyeeee kan kan kan korang kan! Dapat jumpa, minum, borak atau nama lain die gossip, gossip tak nak kalah, bergelak tawa *sweet*, bergambar, together gether kan kan! :p huehehe! 

Okay, till then, jumpa lagi! :) Banyak keje ni senanya! :p






6 comments:

drzira said...
This comment has been removed by the author.
drzira said...

susa nye nak komen T_T word verify dy cerewet.blog len sng je

A Girl Like You said...

hehe! Hi! nanti i try delete bende menyusahkan tu :)

- ezza - said...

makcik2 pon bole la uolsss -_-

A Girl Like You said...

Ngaku tak? hahaha! :p

A Girl Like You said...
This comment has been removed by the author.