Tuesday, August 21, 2012

Raya Wish

Salam lebaran kepada pembaca2 sekalian (nak muntah! sebab setahu i, i je yg ulang2 baca blog sendiri boleh x?! ;p)

Anyway, been sooo busy, lotza of things to share, to update, makan/ berbuka puasa kat sana kat sini sume nak bagitau ni, tapi tak sempat sgt2... Sampai la hari ni, dah raya dah pun, ni pun dah raya ke-tiga... Sooo sorry for the late update ye, a girl like you (i'm talking to my blog = i'm talking to myself) 

Anyway, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, maaf zahir batin...

Minta maaf to all, invisible or visible readers, friends, classmates, coursemates, collegemates, soulmate #eh, minta maaf atas segala kesilapan, kekhilafan, ketelanjuran kata, terkasar bahasa, sengaja atau tidak sengaja... Sekian!
Muaahhhh!  


Gambar di pagi raya, sebelum make up, sebelum pakai tudung raya, tp handbag raya? settle! :p




No comments: