Saturday, June 2, 2012

#Review : Dark Shadow



Assalamualaikum, hi...

I watched this movie last weekend, and baru nak update review harini, i'm lame~

Starring, our beloved and our most eligible actor, Johnny Depp, the hottest Eva Green, Bella Heathcote etc...

First of all, let me rate this movie, hmm 3.5 stars?... Actually the storyline is good, but the movie should be deeper...

Eva Green as Angelique Bouchard


The girl that Barnabas Collins loved...
i tak kenal pun siapa pompuan ni...

The theme of the story is the revenge of Angelique Bouchard (Eva Green) towards Barnabas Collins (Johnny Depp)... Sebabnya, Barnabas pernah mempermainkan perasaan dia! So she became a witch whereas Barnabas is cursed into a vampire... Barnabas dikurung di dalam keranda berabad lamanya, bila die berjaya lepas, dunia dah berubah, tapi Angelique is still there, dan die adalah musuh business untuk Collins family generasi sekarang la... And so, watch this movie ye!





Hmm, there's also lovey dovey element in this movie! Tapi kenapa i only rate it 3.5 stars? Sebab, every theme in this movie, not deep enough, tak berapa nak menyentuh kalbu gitu... Sedangkan Johnny Depp and Eva Green is the best actos and actress ever, garapan tu kurang kot :pp eceh memandai je kan! :p

Eva green is hot by the way!


No comments: