Saturday, June 9, 2012

Lokas Makana

Sekarang ni, macam busy sangat sampai tak menyempat nak update... Walaupun xde siapa2 yang tertunggu2 i update, tapi nak jugak update... ;p

Ok, kedai makan ini, i would like to introduce, Lokas Makan Foodcourt Puchong, menawarkan pelbagai bagai bagai jenis makanan dengan harga yang berpatutan dan menepati cita rasa semua... kan...
(i kan berangan nak jadi pengacara #jjcm :p)

Sometimes i went there with him and sometimes with my family...

Burger bakar yang very famous tu
ni first time datang sini with Izzat & Farid

Pernah sekali tu i makan nasi lemak, perghhh sedap gile, lemak! :p



Ni burger bakar versi yang special sikit compare tu yang di atas... ;p Double cheese semua double...

Keropok lekor (pun nak post)

Nasi with ikan keli bakar! yummmms!

Tauhu bakar special, served with kangkung yang sihat & sotong...
(beria bapak i puji okay! :p)

Ada banyak lagi menu yang ditawarkan antaranya takoyaki, mi ketam la, sizzling, char kuey tiaw, ayam penyet, nasi ayam, sup ayam, burger ayam, reban ayam (suka melalut kan! menyampah gile!)

This is one of my favourite place bile lapar! Tapi ja-rang ja-rang pergi :pp

Okbye ;)




2 comments:

S H I T E Q said...

alaaaa lapar la tengok. rasa nak ngap je. kihkih

A Girl Like You said...

Kan! haha! tahu takpe!