Wednesday, May 30, 2012

Never out-of-date

Lets scrollll what are those things, never be out-of datE?
Actually i dont know how to begin, 6 hari x menulis ni, mcm 6 tahunnn~ eleleh~

Picnic...


Picnic never be out-of-date okay... masa dulu masa kini, setiap zaman, merata orang picnic! dekat pantai, air terjun, sungai, dekat kolam ikan rumah jiran, taman2 bunga, even padang bola sepak, asal boleh, kita bentang tikar, picnic yawww!

lauk yang tak seberapa, i hope u like it :p coz i'll make more more and more! keh2!
*putus jap nyawa dengar*

hmmm, siap buat symbol good, yes i know what that's mean, sedap la kans! hmm malu sangat tau! *blushing*

This is picnic version of, hmm, date...
Homemade dish for lunch, sedap tu tau, i sangat confident!
*paham2 je lah kalau asyik dok puji melambung kat lauk tu kan, agak2 sape masak? :p *

comel tul pompuan ni *motifff!*

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Coffee...

Coffee is another thing that will never ever be out-of-date, or old-fashioned...
Iye, kalau zaman dulu, kopi di kedai mak janda hot kampung la yang menjadi bualan *ntah bual kopi tah bual mak janda :p* ! Bagi kaum2 cina pulak, mereka lebih prefer untuk minum kopi di kopitiam-kopitiam; bagi kaum india pulak,entah, maaf belum buat research lagi...

mocha~caramel

Zaman sekarang? Orang sudah bergaji besar, minum kopi nak starbucks je, tak pun coffee bean, hujung bulan tiba2 semua puasa sunat... maklum lah, awal bulan dok tibai kopi mahal2... hehe :p

Actually honestly speaking, this is my first time having coffee in starbucks..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ikea

Opps, ikea pulak eh? Nak cerita apa ek pasal ikea? Oh ikea never fail to be the best photography class for si jawa down there, dulu awal2 kaku je, dah la tak handsome, macho pun tak! Sekarang, phew, persis remy ishak la gamaknye... *nak pengsan dengar, iollls tak sangka akan type macam tu!*
Sebenarnye ikea never be out-of-date for people to chill, snap photos, or berangan! :)

Ada ruang tamu

Dapur untuk kaum2 hawa yang pandai memasak seperti di atas... :pp

kerusi belajar, tak payah la pose ali setan sangat :p

dan meja belajar, eceh rupa cikgu tuition naaa... ;p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In love *geli mak dengar nokkk*

Yes, jatuh, jatuh lagi :pp

falling in love never being out-of-date... :p puiiiiii! geli!

Seperti...
Romeo and juliet, haris & izzah (ombak rindu ye in case tak famous :p), chuck & blair (love love love!), justin bieber & selena gomez (kalau masih bersama, xpasti pulak)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok dah cukup?! cukup2!
Actually, those activities made my day, my weekend! ;)

And i have two movie entries to update soon! have no time to update! One is Dark Shadow and another is Snow White ...

p/s : safe trip my love and his mom... :( gonna miss u :((








2 comments:

- ezza - said...

makcik! lawa tudung! actually wane apa tu? i nampak biru cmpur ape tah. beli mana? (gaya tanya interested nk mampus kan) hahaha

A Girl Like You said...

Hahaha! Yg tu i beli kat kiosk2 je,biru menurun ke pink!!! :)
Haha!mmg! Byk tanye betul u! :p hahaha!!!