Sunday, April 22, 2012

MMU Award 2012

Assalamualaikum, hi guys!
Hokay, walaupun i x pergi! i kan over, nak jugak update tu! annual post ni kotz!!! Takpe, korang2 srm sayang fifa lagi kan!

Ok, it just congratulations SRM u are the coolest! Cool sangat! Dua award dalam genggaman tahun ini :) walaupun ade VP program lari eh dulu2, oppps... Siut nye VP!
SRM stands for Sekretariat Rakan Muda

Rakan Muda Care Campaign which include Zoom Sarawak, Zoom Sabah, Sekinar & Secangkir Kasih won Best Humanitarian Award & Best Exposition Award...
I pernah kot join semua2 itu! Zoom Saghawak is the best! rindu!

Yang penting, mesti niat korang ikhlas kan waktu kita layan semua budak2 yang pernah kita layan dulu, alhamdulillah, ni ganjaran dunia yang x seberapa (i kadang2 memang jadi ustazah jap)
Hopefully dieorang ingat kita, dan jadi manusia berguna kelak (eceh ayat !)
Rindu detik2 kite spend time buat kerje AMAL dulu2 :pp

ni marul & amir with the awardsss (minta2 amir x saman, sebab i dah curi gambar ni baru terhegeh2 nak minta izin)

Ok finally congratz amir amal marul ezry aidel dan semua srmnians lain (xsebut jangan kecik hati,blog ni xde sape yang baca), u guys rocks! stay close to each other pls...

Syukur kerja keras korang Allah balas k ;)
Daaa!

p/s : i'm not only blog about what happen to me physically (ayat!), but also what is in my heart ;)
i love u guys, srm!








No comments: