Saturday, April 7, 2012

Garden Lifestyle Store & Cafe

Weekend is the moment i always looking forward in the entire week!
I need chill, relax, fun, romantic *hehe* & sweet weekend! ;p

Last Sunday, decided to have lunch together with him, but it end up, takde lunch2... Makan petang terus! Memang menjana kemerajukan tau! :p

Lepas pergi One Utama, i macam tak layan je situ...Come on! orang merajuk! pergi mana pun tak layan OKAY! then,he said " jom pergi tempat favourite awak"..."Tak nak!" laju jawab!!! padahal dalam hati, "yeayyy...:p"

I gotta do some shopping in the Curve,Die pun shopping!!! yes, time tu haruslah dah tak merajuk ye! kalau tak... kalau tak gelap lah seluruh The Curve tu ye!

Dekat The Curve, tak tau nak makan mana, finally, we enter Garden, tempat yg dah lama plan nak makan, tunggu masa je! So, here we are :)
*tadi ajak makan kat One Utama tak nak, kenyang kekonon*

~~~~~~~~~~~~

The food was okay, not that good taste, maybe we ordered the wrong food from the menu... the place is, awesome!!! beautiful, sweet, calm... Loving it! :)


~ The Menu ~

Fish & Chips... priced RM 18.90

Chicken Teriyaki RM 18.90


My drink, combination of Pineapple, watermelon & lychee! Really nice! i cant remember the name RM 11.90

His cappucino RM8.90
p/s : the prices are not exact!





Trademark of Garden... The grand piano *dengan model yg langsung tak macho*
Pakai kemeja sebab baru balik majlis k...
garden concept! :) with gadis ayu umpama bunga di dalam taman bunga... :p
Kami meniggalkan plak jalan2 cari makan kat sini, sila berkunjung ye! *perasan jap!*
Pengacara jalan2 cari makan terkini! :pp


Garden also served pastas & asian foods such as nasi lemak, mee mamak etc...
Conclusion, the food was ok, not that good, but i've never tried the pasta & other asian foods served here! You may try it! ;)

p.s : we'd prefer full house...



4 comments:

anys said...

wahh sedapnya!! lapar dah nie >_<

A Girl Like You said...

hihi... jemput makan :p

taty nadiah said...

mm. nyumiii.

A Girl Like You said...

yummy, boleh la :p