Saturday, April 14, 2012

Burger Bakar


Assalamualaikum... Haritu, rabu, i just sebut je nak makan burger... Pastu ada orang tu, suggest makan burger bakar pulak... Sampai pada pukul 8.30pm, dapat burger nye pukul 12am... Apa lagi, agak nak terbakar hati masing2 tunggu situ :p Yang paling terbako orang yang ada exam esoknye lah! :p tu la salah timing betul orang tuuu :p Mangsa kebakaran haruslah, i, ijat & farid sekali :p tu sebab gambar burger 3!
Yang kitaorang pergi ni dekat puchong... dekat Medan Selera Lokas Makan... guna gps ye, sekian...
Yang kitaorang makan, beef, cheese, entah tak tau nama sgt, sbb tunggu lama2 terus blur... Harga RM 8.50... Sedap la juga!

Nak makan burger bakar punye pasal, punye lah susah kene tunggu... Susah betul nak makan burger bakar, panas punggung duduk kat kerusi tu tunggu burger nye xsiap2! susah sangat kita bako je kedai tu, kite bako... semua burger terbako...hehe... *harap2 tak ade siapa2 baca, kite gurau je*

Btw, hari sebelum nye i met my srm-nians, yang juga da dekat nak exam... saje je nak bagitau sebab happy dapat jumpa dieorang... Last sekali spend time masa nak promote sandwich tu je rasanye... *business mind sangat!* tapi jumpa yang baru2 ni, tak promote pape pun, ikhlas je~~~ :p

And honestly speaking, good luck guys, in MMU Award '12, near, far, wherever i am, i'll always be ur true supporter... ;)
*actually i wrote this just to wish u guys good luck, love ya!*









No comments: