Thursday, March 8, 2012

Masih Belajar

Selamat Hari Wanita Sedunia semua! :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Buah cempedak di luar pagar,

Ambil galah tolong jolokkan;
Saya budak baru belajar,
Kalau salah tolong tunjukkan...


Decided to take a step ahead, supaya lebih dekat, lebih baik & lebih sempurna hidup saya... Walaupun masih belum sempurna tingkah laku, masih belum sempurna hati & niat, masih belum sempurna segala-galanya (i am an ordinary girl, bukan extraordinary eh! ;)... This step is a tiny step, i took... I fikir, kalau bukan sekarang, bila lagi?

I bukan lah yang tercantik & ter-cute (merendah diri pulak padahal mmg cute! :p), tapi kalau nak tunggu sampai seru tak tahu lah bila, sebab bukan seru yg tak sampai, kita yang pekakkan telinga tak nak dengar seru :( (yelah, yang baik datangnye dari Allah, yang buruk? jawab sendiri, so rasa nya bukan salah seru...)! hehe :p So, sikit2 lama2 jadi bukit lah eh i ni! :)

Yes, Nur Afifah berhijab
I'm still learning, semoga terus maju jaya lah hendaknye eh! :p

Mungkin belum sempurna caraku menutup aurat, tapi, berikan ku peluang (nada serious)! ;p aww~

Please do not judge, i'm learning... :)
Tolong2 lah support step kecik i ni...!
Nampak tudung i senget2 jangan la gelakkan eh! ;p sentap la afifah dan tudung-tudung nye nanti! ;(

p/s : Ada yang buat muka terkejut kezut bila nampak i; ada pulak yang nampak ijat dgn i, pandang tempat lain... mesti dalam hati die fikir "alamak, ijat dengan perempuan cun lain, buat2 tak nampak, aku tak tau aku tak tau :p"... Padahal perempuan cun tadi siapa? ni ha, afifah! :p
Tapi kalau nampak die dengan perempuan yg tak cun iaini bukan afifah, report eh! nak korek2 biji mata die! ;p haha!














7 comments:

aku HaniAsyira said...

semoga istiqamah ye dear.. keep it up.. xper2.. sy sokong.. =)

aNNe bOo said...

Yaiy for u! Selamat ye sis.... I've been thru all of tis last 2 year n i feel awesome with hijab....

A Girl Like You said...

Thank u girls!!! ♥
Love u all! :)

- ezza - said...

i sukaaa u pakai tudung macam nihhh, nampak cantik and kemassss. huehuehue ;p

A Girl Like You said...

Thank u! You are shooo sweet la :pppp huehehe ;p

Anonymous said...

cun!! dh x rupa mak cik dah :)

A Girl Like You said...

Zsengal! Tah sape lah ni! :p hahaha!
Anyway thank u babe! ;) *u r probably a babe kan! ;p*