Sunday, March 18, 2012

Shopping Theraphy & Family Weekend




Assalamualaikum
Hola...

Well, kerja kan tension! *konon*...
I need some theraphy *sambil hembus nafas dengan perlahan*, and i've been figure it out for the whole week! And friday, mama called and said "mama nak datang sana..." I was like yeayyy! They are so understanding, i love 'em!

Yelah, diaorang datang teman kan anak tersayang ni, *anak perempuan sorang k!!! eh anak lelaki pun sorang :p* ... Ahhhh, assume je i anak kesayangan k, adik kureng :pp huehehe!

Sampai2 hotel terus dinner!

So, apa lagi now! Ajak papa shopping theraphy la! Yes, mama & i theraphy, tenang & senang hati, mengalahkan org baru lepas buat yoga! Papa plak, pun theraphy jugak, theraphy mata k tgk anak perempuan dgn isteri die tak hingat dunia hehe :p ...! (papa yang patut buat yoga kalau nak lebih tenang :p hahaha!)

Mama sibuk nak pergi Jalan TAR tudung tak cukup2 dalam almari, i pun tumpang sekaki!!!
We serang, Gulatis! Banyak shawl & tudung kenapa lahhh tak cakap awal2!

Kalau beli dengan papa, kalau 4 RM100, kena pilih sampai 4, walaupun tak menepati cita rasa, dia suruh india jual tudung tu keluarkan semua stock sampai menepati cita rasa! Haha! *metafora sedikit k, tak ada lah sampai semua stock :p, separuh stock je #eh! gurau!*
Kalau i pulak beli barang, 4 RM100... "Kak, boleh beli separuh
helai tak???"
:p

Next, headed to Sunway pyramid! I pulak sibuk dari tahun lepas nak pergi sunway pyramid tak dapat2 *tipu je, selalu dah pergi* *haruslah selalu, hihihihihi! i LOVE bandar sunway what! *... i merengek2 nak pergi shopping dekat sunway pyramid! Mama pun join sekaki shopping lagi! :p heeee~~~


Papa awal2 dah cop nak makan kat TCRS, so terpaksa la tidak membantah, sebab nak shopping! haha! :p (Ayam untuk 4 orang, sorang anak mak sorang anak bapak, ce teka! ;p)


Our foods, in total! Nampak macam banyak kan angle tu penting! padahal sikit je, mana makan banyak! :p *cover line!*

Eh, bukan tak ada orang nak tangkapkan gambar, cuma i tangkap lagi cantik, got it?! :p hihi!


i have a great weekend!!! ;)


p/s : this week kalau berpeluang i nak update blog lebih sikit la, sebab dah kurang meroyan dah...hehehe... tq to pencipta telefon... syukur sebab allah bg dieorg akal cerdik dan cipta telefon :) alhamdulillah :)











2 comments:

aku HaniAsyira said...

sonoknya.. last sekali bape bnyka dpt shopping dh kt sunway tu? hee~~

A Girl Like You said...

HAhaha! biasa lah shopping! :pp
Sebab seronok, xpayah lah kire berapa, haha :pp