Sunday, February 19, 2012

Kau dan aku : a farewell speech


Okayh fine! Tajuk tak nak kalah kan! actually it just a farewell speech for a friend... hihi...

tau tak, :p

I will never forget, hari2 i selalu semak2 kat bilik u, dari melaka, sampai lah cyber dah tukar bilik 3 kali, bilik u tetap menjadi pilihan i untuk menyibuk...

Pergi kem, main paintball, are our passions...

I will never forget, i don't even go back to my room first, during that time, when i was back from melaka, just to tell u that, i'm falling in love...
And... he was, too... :) *malu*

I ingat, u temankan i, dekat cyberpark, that time... for me to meet him... haha lawak! u dengan ifah kan! ;p
Ke hadapan sayangku(currently *hehehe, jgn mara :p*) , mohammad izzat, take note eh, zaris ada k time first time, kita kat cyberpark tu, die siap menghendap lagi :p

I bet people don't know, she's the first person who knew that i decided to be "two is better than one" with him... :p

I don't know which room i'm gonna heading to nanti when i get back to hostel at night after dinner...:(

No more gossips and tidur pukul 4 pagi sebab tak habis2 bercakap... Setiap kali i pergi bilik dia i mesti minta air sebab tekak kering sangat!

I still remember i selalu menyemak tidur sekatil dgn u kan! ekekeh! :p dah la katil sempit, katil single!

Haaaa, i xkan lupa, u nangis time tu! (highlight sikit, highliter mana?:p) Terkejut mak tau u nangis!!! :p Apsal laaaa u pegi nangis!!! hahaha!

U pun, selalu tenangkan i (alolo sweet), bila i nangis, confuse bout my own feelings, confuse about my choice, confuse about people... Thank u so much!

She always listen to me when i tell her, what people have done to me and so on :((

She keep my secret tight, tak pernah siapa2 yang tahu...

Dia yang redakan pertelingkahan2 i... haha...
Hebat2!
Ye arr, u kan patut amik course spy *tangan di dada mata pandang ke atas*


People might don't know, we are closed... U tau tak, ada org cakap, i have nobody to talk to, to share my problem, tapi die xtau, she is one of my strength that keep me stand still, masa ada problem, sampai problem tu lesap!

Thanks for being my friend, i'm crying when i wrote this, thanks for meleraikan pergaduhan2 i dengan orang tu orang ni :p thanks for being the best listener and the best supporter!
And jangan daring2 eh! *opps, ni rahsia antara kite berdua eh?! :pp kah3x!* misti zaris marah kah3x!

I sedih ni senanye... :(


However, it just, good luck, and happy internship seterusnye happy entering the new working world!
Take care!



p/s : nak tulis dalam kad tu x muat la panjang2 :p







2 comments:

nur said...

sampai kad pon tak muat?? memang panjang.. :) btw bru follw..

A Girl Like You said...

hee... kad kecik je ;)
Thanks! :)