Tuesday, January 31, 2012

Tribute~

Salam... :)
Wow, nampaknya macam2 Zoom lagi yang akan muncul ekk daripada team SRM *eceh*, ada 2 kan, untuk tahun ini ! :) Zoom Sabah & Zoom Kelantan *dengar cite* ! Bila kita nak Zoom Hollywood ke, Bollywood ke ;p ;p *ok gurau jangan sentap love ya srm* :p

Good luck banyak2 dalam membuat amal *tribute to amal :p* No, really mean it, buat charity ikhlas2 k, have fun n dapat pahala sekali, sambil menyelam minum air banyak2! :)

From Sarawak, with lotz of love

Anyway, i miss Zoom Sarawak(click)! Really miss all of u! All of us! Kenangan di Maludam abadi dalam lipatan je lah kay! :) nasib baik ada gambar pengubat rindu kita2 rite... :)
Yes, i really miss those times! Jom gathering *dan2 nak gathering terus, exam?!!!*

Really... i miss those times... terukir senyuman di kala menjenguk semula gambar2 lama kita tu :) Thanks for the memories ;)

**********

OH! And, actually this post is specially, nak wish birthday, one of the ZOOMER!

Ezry Ezirul Ezwan, happy birthday ye dik! Semoga panjang umur murah rezeki, belajar rajin2, macam akak :) *tgn di dada, mata pandang atas*

yes, satu2 nye bunga dalam gambar tu mmg xdinafikan, cute... Tapi ezry, yang, tak berapa cute tu, haa, yg baju hijau tu ;)
*jgn marah!*






1 comment:

Anonymous said...

Yang baju hijau tu paling cute ;)