Saturday, January 7, 2012

Nak shopping!


I want a blouse like this!!!

Lama sangat x shopping! So i feel like shopping!
So he (ijat) temankan i pergi Sunway Pyramid...
And actually, it not just any blouse or top that i wanted...
I menggedik nak beli baju macam Izara Aishah dalam Soffiya & Vivy Yusof...!
Jalan3x pusing3x sunway pyramid, last2 i just bought this one blouse, sebab kesian dekat die yang da sakit2 kaki... *padahnye nak baju vivy yusof*
Tp baju yg i beli tu xde la mcmizara aishah or vivy yusof pun, mcm nyonya nak pegi majlis kahwin ade la... =.=
Sepanjang jalan sebut "nak baju mcm izara n vivy yusof"
"Yang ni awak?" "Xnak, tu xmacam" "yang ni?" "tu pun xmcm laaa ish3x!" ;p hihihi!
Sorry babyyy!
I feel good and happy!!! :D
But my search havent come to an end yet! SERIOUSLY~~~!

We straight away go back after i bought the top, eh, but we have our evening tea first laaa...
Am sooo gonna shop again very soon!






No comments: