Tuesday, January 3, 2012

Happy Birthday Lovelovelove ♥


Happy birthday to you my dearest mohammad izzat bin sharipuddin...
Yang terbaik sentiasa saya doakan untuk awak :)

I did the celebration last night, it diy concept, diy by me :)
I hope u are happy with it, birthday boy :)
Lotz of

candlelite, balloons, cake etc... i really want everything to be p to the e to the r-f-e-c-t... but i dont know whether it was, or not... ;p
*anyway, thanks untuk meja k, kepada yg meminjamkan*

this is my favourite birthday boy :) *happy ke, terharu ke, x ke* hmmm~ ;p

haruslah include gambar i sekali okay... ;p

pizza yummms!

mudah2an, u are the one, and i am the one... u

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Happy birthday again!!! Ni pada siang hari jadi nye si jawa ni... On his birthday... i plak yg excited... Xtahan la dgn class,(padahal biasanye xdelah rajin pegi kelas pun), so since it's his birthday, we find a way for a sweet escape! TENGOK MOVIE! (okfine xla sweet mana~)
Thanks sbb teman saya tgk movie yg saya nk tgk sgt~ Sherlock Holmes is awesome i tell u!!!

and yes! baju sama color, xplan... opps ter-sweet plak! ;)

HAPPY BIRTHDAY TO YOU, swee*he*rt
and psttt, happy monthiversary ;)






6 comments:

Anonymous said...

kenapa pggl dia si jawa?

A Girl Like You said...

hmmm, sebab die mcm jawa... bole x? ;p
nama manjaaa... :p #manja tak?

kawan si jawa said...

entah,pandai2 jew panggil kawan saya tu jawa...:P

A Girl Like You said...

amboi3x, ade kawan pulak tu ek si jawa ni? ehem2... *mcm2 nama kan awak!*

Anonymous said...

tp saya kawan fifah.. apa2 la asalkan korg bahgia :)

A Girl Like You said...

SENGAL la anonymous!!! tau sgt dahhh! buat2 xtau je~~~